Voorstellen

Ik ben Yvon Borst-Ouwerkerk. Ik ben geregistreerd en gediplomeerd fokster. Samen met mijn man René en mijn teckels woon ik in de prachtige bosrijke omgeving van Loenen op de Veluwe. Teckels zijn mijn lust en mijn leven!

In 1975 is mijn passie voor teckels geboren. Met de komst van mijn vierde teckel, Irina Tosca van Zeelands-Roem (een standaard Black and Tan langhaar), ontstond het idee om te gaan fokken. In 1997 werd het eerste nestje geboren. Teckelkennel “van het Quackenbosch” was een feit! Uit het eerste gefokte nestje van 4 was Ascha Iliana van het Quackenbosch de eerste pup die ik aan hield. Samen met haar en haar moeder ben ik verder gaan fokken. Ik fok uitsluitend de standaard Black and Tan langhaar en heb hiervoor mijn kennelregistratie gehaald. De Pups worden in huis geboren en groeien op tussen onze andere teckels. De teefjes gaan na vier nestjes met pensioen, dus varieert de leeftijd van “onze meiden” van puber tot oude van dagen.

In 2005 heb ik mijn KK1 diploma gehaald. Nu fok ik met heel veel liefde en plezier 1 a 2 nestjes per jaar. Al mijn teckels wonen bij ons in huis. Mag ik ze even aan u voorstellen:

 

Dit is mijn reu:

Benya

Benya van het Quackenbosch (Jona 2012). Hij woont in Apeldoorn.