Fokker van St. Langharige Black & Tan Teckels
Foto's

Ana-Moura

Hay pa & ma

Laatst even naar de dierenarts geweest, voor een kennismaking en een prikje. Iedereen dacht dat ik wel zou piepen, maar dat is iets voor grote rassen. Ik werd er niet anders van hoor. Tijdens het betalen ben ik ff lekker op de balie gaan liggen en heb alles eens rustig bekeken. Zo doen stabiele teckels dat toch?
Verder heb ik het hier best naar mijn zin. Een eigen tuin, waar ik “bijna” alle behoeften doe, er is ook een vijver, Maar daar heb ik {nog } geen belangstelling voor, misschien als het zomers lekker warm is wel. Het leukste vind ik mee in de auto, ik heb denk ik al zo’n 300 km gereden.

Daar zijn we weer! Het leven wordt steeds leuker! Ik ben al een paar keer met een echte halsband {rotding} om buiten op straat geweest.
Daar komen allemaal brommende dingen heel snel voorbij, dan ga ik ff zitten om ze eens goed te bekijken. Ook lopen er veel vreemde voeten langs, weer ff stoppen om te kijken waar die heen gaan.Als ik zo alles op mijn gemakje zit te bekijken, trekt mijn vrouwtje zachtjes aan de lijn en zegt dat we doorlopen.
Ja, ja.
Weet je wat lastig is. Om deuren goed door te gaan! Die gaan steeds aan een andere kant open en dicht, snap dat nou maar eens met je teckelkopje.
Wat ik dan ook regelmatig stoot
Liefs Moura

 

Ana Moura

author avatar
quackenbosch

Deel dit bericht

Ga naar de inhoud
Geverifieerd door MonsterInsights