Fokker van St. Langharige Black & Tan Teckels
Nieuws

Naya en Tanya 8 jaar ?

Hallo, vandaag feest, mijn moeder én tante zijn jarig met een aantal van mijn jongere broers en zussen! Taart nee maar dikke vette kluiven, en soep met balletjes, had ik nog nooit gegeten, raar vond ik het dus liet ik het staan!!! Die kluif was ook wat, geruzie en gedonder met de twee jarige, ze wilde beide de zelfde kluif☹ zij greep in door mijn moeder met haar kluif naar buiten te donderen!!! Ging die muts met kluif voor de schuifpui zitten, zonder te kluiven maar zij was onverbiddelijk mijn moeder kwam er niet in!!! Ik genoot van die gave kluif (uit de soep) maar tante Tanya vond het nodig die van mij af te pakken zij kwam weer orde op zaken stellen en zette mijn tante Tanya in de schuur, nou nou wat een feest☹!!! Hopelijk gaat het met het toetje wat gemoedelijker want zo is er geen bal aan maar die kluif wil ik wel elke dag!!!!! Tot apps, L.v.h.Q.

author avatar
quackenbosch

Deel dit bericht

Ga naar de inhoud
Geverifieerd door MonsterInsights