Fokker van St. Langharige Black & Tan Teckels
Foto's

Zilya heet nu Nika

Hallo ik ben Nika en woon in Almere. We hebben een leuke tuin waar ik graag in speel vooral met planten en dorren bladeren. Dat vind mijn baasje niet zo leuk maar ja ik ben en teckel dus wat kan je er aan doen.  Ik pas mooi in het interieur zien ze me lekker niet als ik op de vloer lig. Maar daar heb ik wat op gevonden. Lekker reflexen op de bank. Jammer dat de baasjes ook willen zitten wat ik heb steeds meer ruimte nodig. Ik ben laats een beetje ziek geweest van mijn inentingen en moest naar de nood arts. Maar nu gaat alles weer goed. Ik slaap avonds in de Bench en kan , als ik dat wil, ook goed stil zijn. Als ze me maar een stukje kaas geven en ja ik ben geen muis maar ben wel gek op kaas! Als het baasje leert hoe hij weer wat goede fotos maakt sturen we ze op.

Voor de rest gaat Nika hartstikke goed hij is alleen een dondersteen en moeten we hem erg strak houden. Een Wandelaar is het niet vooral als het regent is het de deur uit, plassen en in de remmen. Hij is erg speels en heeft ook al wat vriendjes (Rottweiler, reuze poedel en een ruigharige teckel) laat zich vooral niet op de kop zitten door de grote honden en blijft ze uitdagen.

Het was wel even schrikken na zijn inentingen. Hij reageerde allergisch, opgezeten bek en hoofd  vooral rond de ogen, leek wel een chinees. Meteen naar de noodarts en deze heeft hem een tegenmiddel gegeven, waar hij goed op reageerde. Hij moest alleen er verschrikkelijk van plassen ( elk uur naar buiten) dus ben ik maar met hem op de bank gaan slapen. Wel gezellig hoor. Hij maakte me keurig iedere keer wakker als hij naar buiten moest. Hij is van de week begonnen met blaffen en is dat erg komisch want hij schrikt iedere keer van zijn eigen stem.

Zilya/Nika   Zilya heet nu Nika

Zilya/Nika   Zilya/Nika

 

author avatar
quackenbosch

Deel dit bericht

Ga naar de inhoud
Geverifieerd door MonsterInsights