Fokker van St. Langharige Black & Tan Teckels
Foto's

Jelena heet voortaan Jara

Hier met Jara, dat is nu mijn roepnaam. Jelena is mijn officiële naam en zal ik nooit vergeten.
Ik heb al heel veel gedaan en ook zeeeeeeer flink geweest. Ben al elke dag wandelen geweest, uitgenomen vandaag want hier aan de kust kan het wel hard waaien. Mijn baasje durfde niet buiten gaan uit schrik dat ik ging wegwaaien (lacht). Ben ook al naar de zee geweest, wat was er daar veel water en zand, het was wel eventjes wennen hoor het zand onder mijn pootjes. Maar als ik het door had dat ik kon graven vond ik het super leuk.
Bo is ook bijgedraaid en we liggen nu samen te slapen en als we uitgerust zijn, ravotten we of steken kattenkwaad uit. Bijt ook soms in mijn baasje haar tenen. Ik ben ook al goed bijgekomen, door het lekkere eten. Morgen ga ik voor de eerst keer naar de veearts. Hopelijk vind ik dit leuk en ben ik niet ziek van mijn spuitje. Sta ook al veel op de foto en met deze stuur ik je er een paar door.
Moest ook van iedereen hier vele groetjes doen. Xxx

jelena 1e keer strand Jelena (2)

jelena met maatje

 

author avatar
quackenbosch

Deel dit bericht

Ga naar de inhoud
Geverifieerd door MonsterInsights